Restaurointi ja muut palvelumme Varsinais-Suomessa

Palveluihimme kuuluvat entisöinti ja restaurointi, konservointi, väri- ja tapettitutkimus sekä pinkopahvityöt. Palvelemme Varsinais-Suomessa ja sopimuksen mukaan muualla Suomessa.

Ota yhteyttä!

Laajat palvelut

Del Arte Povero Oy:llä on kokemusta muun muassa entisöinti-, restaurointi- ja konservointitehtävistä, koristemaalauksesta sekä rakennusten historiallisten pintamateriaalien selvityksestä. Yrityksemme on erikoistunut myös kaikenlaisiin erikoismaalauksiin ootrauksesta marmorointiin sekä esimerkiksi pinkopahvitöihin.

 

Meillä on kokemusta kaikenlaisista työkohteista julkisista tiloista aina yksityiskotien huonekaluihin asti. Kattavan työhistoriamme ansiosta pystymmekin täyttämään asiakkaan tarpeet työn koosta ja kestosta riippumatta.

 

Palveluvalikoimamme on laaja, mutta kaikkein tärkeimpänä työkalunamme pidämme vuosien kokemuksen ja lukemattomien työtehtävien mukanaan tuomaa ammattitaitoa. Lisäksi pidämme luonnollisesti huolen henkilökuntamme jatkuvasta jatkokoulutuksesta ja varmistamme myös tällä tavoin alan kattavimman ja ajantasaisimman osaamisen.

 

Muistathan, että Del Arte Povero Oy tarjoaa myös neuvontapalveluita ammattitaidolla. Suoritamme myös arvioinnit ilmaiseksi paikan päällä! Katso tarkemmat kuvaesittelyt palveluistamme tai tutustu kattavaan referenssivalikoimaamme!

Referenssimme
Puhelinkuvake

Tarjoamme restauroinnin osaamista Varsinais-Suomen alueella ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!